Aflevering 3

In deze aflevering hebben we de audio herstelt. Marije en Anke verdelen de rol als presentatrice.

Burgemeester en Mirjam Radstake

De aflevering gaat goed van start! In gesprek met de Burgemeester & Mirjam Radstake hebben we het over de voortzetting van Allemaal 1 tv tijdens de lockdown en het gebruik van een deel van de schouwburg als studio. Allemaal 1 tv wordt niet meer live uitgezonden, maar in stukjes gefilmd om zo te voorkomen dat de 1,5m regels overtreden worden. Wij bespreken dit samen met de Burgemeester en Mirjam Radstake.

Historisch Genootschap Lochem, Laren & Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem-Laren-Barchem is een actieve vereniging. Dit jaar konden veel activiteiten niet doorgaan. Maar gelukkig is de vereniging qua communicatie allerminst in het verleden blijven hangen. Toch moet het best lastig zijn om met de leden in contact de blijven. Hoe doen ze dat?

Voor meer video’s ga naar het YouTube kanaal van Historisch genootschap Lochem, Laren & Barchem

Hengelsportvereniging De Brasem Lochem: Bas de Wit& Muziekvereniging Soli Deo Gloria Harfsen: Henk Enderink

Op de bank met…. gepresenteerd door Gerda Greutink vertel verschillende gasten over hun ervaringen met het corona virus.

Muziek
Marin Krabbenborg

Deze uitzending hadden we weer een mooie muzikale bijdrage van Marin Krabbenborg.

Huisartsen Jeroen van Huijstee & Maurice van Gelderen

Jeroen verteld over de overdracht van zijn praktijk aan zijn opvolger en we bespreken hoe zij de corona periode beleven.

Bakker Wijnand en Circus Bolalou

Wijnand Stegeman van Wereldbakkerij Wijnand en Steffie Rutten van Circus Bolalou aan tafel. Wijnand verteld over hoe het met de bakkerij gaat in de corona tijd en de drukke kerst periode. Steffie verteld over de zware corona tijd voor hun circus. Ze staan nu al een lange tijd stil in Laren en kunnen geen shows geven.

Uitvaartondernemer Daniëlle Arends

Daniëlle arends verteld over haar vak als uitvaartonderneemster. Ze deelt hier haar ervaring van het belang van samen zijn. Hoe ze ermee omgaat.

Op de bank met…. Jan Ottink

Lin Klooster verteld over de kerstpakketten actie in Eefde. Hiervoor heeft ze een video gemaakt. Laat ze mensen inspireren.