Doe mee! Allemaal1.tv zoekt presentatie talent

Allemaal1.tv is splinternieuw en klaar om uit de startblokken te schieten. Een tv-kanaal voor de hele gemeente Lochem dat mensen tussen nu en eind februari wil verbinden, informeren en vermaken. We zijn hiervoor op zoek naar presentatietalent. Ben jij die vlotte spreker en goede interviewer die de juiste vragen stelt en die mensen weet te raken? Doe dan vooral mee en stuur ons een vlog waarin je je kunnen toont.

Corona is de vervelende aanleiding voor Allemaal1.tv. Maar we gaan niet somberen. We zoeken steeds de positieve insteek en willen de kijker opbeuren. We laten mensen aan het woord met bijzondere verhalen en met speciale oplossingen om eenzaamheid te verdrijven. We richten ons op alle kernen in de gemeente en op alle generaties. Naast kwetsbare ouderen krijgen ook jongeren het flink voor de kiezen in deze tijd van pandemie. Ook zij verdienen een stem.

Twee keer per week een uur live streamen via Youtube. De uitzending is daarna meteen terug te kijken via ons Youtube-kanaal. Live uitzenden is reuze spannend en vergt een goed ingespeeld team en veel discipline. De basis staat. We hebben een mooie ploeg waarin ervaren mensen samenwerken met jong talent.

Voor de eerste uitzendingen hebben we een ervaren presentatrice beschikbaar. Via een snelle ‘talentenjacht’ willen we graag zo snel mogelijk iemand letterlijk en figuurlijk naast haar zetten. Misschien ben jij dat. Marije Alma, bekend van haar mediatrainingen, leidt je op zodat je het stokje van haar kunt overnemen.

Dus kom maar op met je vlog! Je bepaalt zelf waar het over gaat. Je mag jezelf natuurlijk introduceren maar het mag geen monoloog worden. Er moet interactie zijn met minimaal 1 andere persoon. Interview dus de buurman of je hele voetbalteam. Ga op pad en doe verslag van een speciale gebeurtenis en praat daar met mensen. Straatinterviews? We kunnen niet wachten.

Je bijdrage duurt maximaal 5 minuten. Uit alle inzendingen kiezen wij de beste. Met de winnaar gaan we meteen aan de slag.

UITERLIJK 17 DECEMBER INSTUREN

Stuur je bijdrage naar: productie@allemaal1.tv.