Vrijwilligers gezocht

Zit je wat meer thuis door corona en jeuken je handen, kleef dan aan bij allemaal1.tv. Voor het maken van een live uitzending zijn veel menskrachten nodig. Op 2 december 2020 zijn we gestart met een kern-team van vaste krachten.

Als het mee zit zijn we tot en met eind februari twee maal per week een live talkshow op Youtube aan het maken. Dat vergt veel manuren. En aangezien vele handen, het werk licht maakt, zoeken we voor de volgende vacature nog vrijwilligers:

Social media promotor

Zit je veel op Instagram, Snapchat and more? Vind je het leuk om een uurtje per dag ook een keer een community online te runnen. Neem dan contact met ons op.
Taakomschrijving:

 • Het updaten van de Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat account
 • Het bijhouden van de WordPress website allemaal1.tv
 • Het reageren op reacties voorkomend uit de uitzendingen op de verschillende social media kanalen

Deze is thans vervuld

Assistent productie

Wanneer de onderwerpen en tafelgasten bekend zijn gaat het productie aan de slag om de tafelgasten uit te nodigen: Moeten ze worden opgehaald, kunnen ze tegen schmink? Vanwege de Corona maatregelen moet er nog meer gepland worden want de tafelgasten moeten achter elkaar in de visagie en moeten dan op anderhalve afstand wachten op de uitzending. Ook het regelen van bloemen en lichte versnaperingen zijn belangrijk. Door de corona crisis kunnen tafelgasten op het laatste moment moeten afzeggen, waardoor het team dan snel moet schakelen. Dit vergt veel regelwerk. Herken je je in deze beschrijving:

 • Je bent een controle freak die graag vooruit plant en
 • en het prettig vindt om ‘het’ goed geregeld te hebben.
 • Daarnaast ben je makkelijk aan de telefoon en je kan goed organiseren en administreren.
 • Tijdens telefoongesprekken krijg je veel voor mekaar.

Meld je aan via email productie@allemaal1.tv

Assistent redacteur

De redactie van allemaal1.tv vergadert één maal per week anderhalf tot twee uur. De redactie staat onder leiding van onze eindredacteur. De redactie loop altijd een uitzending vooruit zodat ze tijd genoeg hebben om sprekende en inspirerende tafelgasten hebben. Tijdens de redactie vergaderingen worden de onderwerpen en de tafelgasten bepaald.
Je bent de schakel tussen de redactie, productie en de presentatrices. Je maakt per tafelgast na aanleiding van een voor gesprek een verslagje van het verhaal van de tafelgast en geeft suggesties voor mogelijke vragen.
We zoeken:

 • Iemand met een groot netwerk in Eefde, Gorssel en/of Epse of de rest van de gemeente
 • Iemand die het leuk vindt om tafelgasten te polsen naar hun verhaal
 • Iemand die een goed gevoel heeft voor mensen die zich goed kunnen presenteren op TV
 • Iemand die communicatief sterk is en die het leuk vindt om corona gerelateerde onderwerpen aan het licht te brengen op een positieve manier.
 • Je kan verhalen terugbrengen tot hun essentie en voor de presentatie juiste open vragen definiëren.

Meld je aan via email productie@allemaal1.tv

Regie assistent

Wanneer de uitzendschema’s klaar zijn, moet het draaiboek worden gemaakt: Deze zijn de basis voor de beeldregie, tafel indeling, scene overgangen en input voor de floor manager. Je leert hoe je een uitzending in de schakelcomputer kan zetten. Daarnaast denk je mee over de communicatie naar de tafelgasten en artiesten. Kan je goed werken onder druk? Ben je een team-player en wil je meer leren over het maken van live televisie, meld je dan aan als vrijwilliger regie assistent.

Deze is thans vervuld

Cameramens

Tijdens de uitzending werken we met vijf camera’s, week allemaal bedient te worden. Elke camera heeft een aantal instellingen, de van te voren worden geoefend. Als camera mens moet je mooie uitsnede / kaders kunnen maken en snel de camera kunnen verplaatsen. We zoeken: iemand die ervaring heeft met fotografie en basis kennis heeft van een camera. Je wordt intern getraind.

Meld je aan via email productie@allemaal1.tv

Runner

Elke uitzendingen moeten er mensen of dingen worden opgehaald en weggebracht. Vindt je het leuk om met de auto door de hele gemeente te rijden, en ben je sociaal ingesteld: Laat het aan ons weten, want we staan om je te springen.

Meld je aan via email productie@allemaal1.tv